Jantine Blom- Leusink – Fysio-WFO – Wervershoof
Header afbeelding

Fysio-WFO

Welkom bij Fysio-WFO.

Gastvrijheid, zorg met een glimlacht en een goede sfeer staan centraal. Met een team van 6 fysiotherapeuten en 3 FysioSporttrainers kunnen we dankzij verschillende specialisaties aan ieders hulpvraag voldoen.

Jantine Blom- Leusink

Manueeltherapeut, mulligan en duizeligheidsklachten, B.I.G. nr. 99034341104
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
BIG-nummer:
99034341104

Ik ben in 1988 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de toen nog “Rotterdamse Academie voor Fysiotherapie”. Inmiddels is de naam gewijzigd in “Hogeschool Rotterdam” en valt de opleiding fysiotherapie daar binnenin.

In de periode voor fysio-WFO was ik werkzaam in Enkhuizen, in de Torenstraat. Sinds september 2006 werk ik bij fysio-WFO. En wel twee dagen op de locatie Andijk en twee dagen op de locatie Wervershoof.

Mijn specialisaties zijn manuele therapie volgens het concept Mulligan en het behandelen van mensen met duizeligheidsklachten.

Ik houd van hardlopen, mede om fit te blijven om het vak fysiotherapie goed te kunnen blijven uit oefenen. Verder vind ik het interessant om van alles te lezen over mijn vak.

Ik vind het nuttig om de vaardigheden en kennis in het algemeen en specifiek wat betreft het Mulligan-concept en wat betreft duizeligheid op peil te houden. Mijn ambitie is om komend jaar voetentrainer te worden, binnen de fysiotherapie dus. Als voetentrainer maak je namelijk geen zolen, maar ga je te werk oa. via mobilisaties en actieve oefeningen om de gewrichten soepeler te maken en de spieren te versterken. Daarbij behandel je naast de voeten ook de hele keten.

Terug naar overzicht