Sybren van Berkel – Fysio-WFO – Wervershoof
Header afbeelding

Fysio-WFO

Welkom bij Fysio-WFO.

Gastvrijheid, zorg met een glimlacht en een goede sfeer staan centraal. Met een team van 6 fysiotherapeuten en 3 FysioSporttrainers kunnen we dankzij verschillende specialisaties aan ieders hulpvraag voldoen.

Sybren van Berkel

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Medical Taping Concept, Dry needling, BIG nummer: 89911357104
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
BIG-nummer:
89911357104

 

Mijn werk is voor mij de ideale combinatie van het contact met mensen en het zoeken naar persoonlijke oplossingen en met als mogelijkheid om mij te blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Nadat ik in 2008 ben afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam, ben ik mijn carrière begonnen bij het Fysiocentrum in Enkhuizen en Hoogkarspel. Eerst als waarnemer, maar vrijwel direct als vaste full-timer. In 2022 heb ik besloten dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging, in een nieuwe praktijk. Per augustus 2022 ben ik dan ook werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio-WFO.

In 2014 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut volgens het Mailtland Concept. Daarnaast ben ik ook breed geschoold in MTC Medical Taping (2010) en in Dry Needling (2017). En natuurlijk heb ik geruime na- en bijscholing gevolgd, want ons vak is altijd volop in ontwikkeling.

Mijn specialiteiten liggen in het behandelen van klachten vanuit een bewegingsbeperking. Daarbij kijk ik naar ieder gewricht die een oorzaak zou kunnen zijn van de klacht. Mijn rol binnen het team ligt dan ook voornamelijk op het vlak van de manuele therapie en Dry Needling. De eerste richt zich met name op bewegelijkheid van gewrichten en houding en de tweede op het verminderen van lokale spierspanning. Bij Fysio-WFO bekijken wij de mens als geheel en kijken wij naar alle factoren die daarbij een rol spelen. Doordat wij met een redelijk groot en divers team zijn, gebruiken wij elkaars expertise om optimale zorg te kunnen bieden aan onze patiënten. Dit maakt mijn werk nog leuker.

Terug naar overzicht